2 november allerlaatste voorstelling ‘Piaf’

Op maandag 2 november 2009 is de allerlaatste voorstelling van de musical ‘Piaf’ in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dit betekent het einde van een reeks voorstellingen die begon op 27 oktober 2008 in Den Haag. Bovendien was ‘Piaf’ in 1999 de debuutmusical van producenten Albert Verlinde en Roel Vente.

Liesbeth List won met haar creatie van Edith Piaf de allereerste John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol. In 2009 werd ze wederom gelauwerd met een Musical Award. Liesbeth weet zich, onder regie van Eddy Habbema, omringd door zeven acteurs en actrices en wordt begeleid door een Frans combo dat de tijd van La Vie en Rose doet herleven.

Piaf – De musical is een productie van Albert Verlinde en Roel Vente, V&V Entertainment.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies