Karel de Kok en de Gouden Staf van Sinterklaas

Traditiegetrouw brengt Van Hoorne Theaterproducties in november en december een echte Sinterklaas musical! Dit jaar Karel de Kok en de Gouden Staf van Sinterklaas. Een hilarische musical boordevol aanstekelijke liedjes, dansjes, humor en natuurlijk SINTERKLAAS!

Het is weer bijna 5 december en traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten deze periode bij Koning Klaagmaarniet op het kasteel. De mooiste kamer wordt klaar gemaakt, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt zoals het hoort te lopen op het kasteel. Maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas! Heeft het misschien iets te maken met het vreemde gedrag van Loodpieter, de tweelingbroer van Prutspiet? Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken, voordat Sinterklaas te weten komt wat er aan de hand is? Hoe zal dit spannende Sinterklaasavontuur aflopen?

Alweer de vijfde Sinterklaasmusical op rij van de makers van de succesvolle voorstellingen Roodkapje De Musical en Hans & Grietje De Musical. Leeftijd vanaf 3 jaar.

Meer informatie over deze voorstelling en de tourlijst kunt u vinden op www.VanHoorneTheaterproducties.nl en www.KareldeKok.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies