M-Lab’s Misery afgelast

De nieuwe M-Lab productie Misery gaat niet door. De voorstelling zou vanaf 11 november te zien zijn in het M-Lab. De cast zou bestaan uit Cystine Carreon, Carolina Mout, Cees Heyne en Jurko van Veenendaal.

De artistieke leiding van M-lab en de schrijver/componist konden het helaas niet eens worden over een versie van het script die door alle partijen geschikt werd bevonden om aan het publiek te presenteren.

Artistiek directeur Koen van Dijk: “In een theater als M-lab kan dat gebeuren. We hebben een uniek theater, een laboratorium voor muziektheater, waar je op artistiek vlak veel kunt uitproberen. Vaak levert dat prachtige, verrassende voorstellingen op, maar dat kan niet altijd het geval zijn. We hebben vandaag het besluit genomen om de voorstellingen die voor november gepland zijn, te cancellen.”

Dit tot grote teleurstelling van alle uitvoerende, aan wiens talent en inzet het in geen geval heeft gelegen. Wellicht komt deze voorstelling in een later stadium alsnog op het programma.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies