Wim Van Den Driessche in theatershow Het Huis Anubis

De Vlaamse acteur Wim Van Den Driessche, in Nederland vooral bekend van musicalrollen in o.a. Elisabeth en Les Miserables, zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe Het Huis Anubis theatershow ‘De Legende van het Spooktheater’.

In de voorstelling speelt Van Den Driessche een dubbelrol als journalist en theaterdirecteur. De overige castleden zijn de vaste bewoners van Het Huis Anubis.

Wim Van Den Driessche speelde vanaf 1996 in musicals als The Sound of Music (Max Detweiler) en Jeckyll and Hyde (Spider/Stride). Zijn debuut in Nederland maakte hij in 1998 als Regelaar in Miss Saigon en daarna speelde hij o.a. Lucheni in Elisabeth (2000), Laurens in Rex (2001) en Riff in Rocky Over The Rainbow (2001). Recent vertolkte hij de rol van Javert en was hij de understudy van Jean Valjean in Les Miserables. Op televisie vertolkte Wim Van Den Driessche gastrollen Vlaamse series als Het Verdriet Van België, Wittekerke en Spoed. In Nederland was hij te zien in Westenwind.

Vanaf november komen Het Huis Anubis bewoners Nienke, Fabian, Amber, Appie, Jeroen en Patricia naar de Nederlandse theaters met een gloednieuwe voorstelling. In ‘De Legende van het Spooktheater’ komen zij achter de legende van het theater waar ze op dat moment een voorstelling spelen. Exact 100 jaar geleden is er hier een grote brand geweest en de legende zegt dat dit elke 100 jaar opnieuw zal gebeuren. Dat is dus vandaag! Als er allemaal spookachtige dingen gebeuren en de klok steeds sneller gaat tikken, raken onze vrienden ervan overtuigd dat niemand anders dan zij de brand kunnen voorkomen. Daarvoor moeten ze echter wel eerst terug naar het verleden om daar allerlei opdrachten uit te voeren. Zal het de bewoners met behulp van het publiek in de zaal lukken om de klok op tijd stil te zetten en het theater van een nieuwe brand te redden?

De theatershow ‘Het Huis Anubis – De Legende van het Spooktheater’ is van 18 november tot en met 17 januari te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie en een complete speellijst kun je terecht op http://www.studio100.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies