Roodkapje de musical (van Hoorne) op DVD

Van Hoorne theaterproducties presenteert vandaag zijn nieuwste productie; Hans en Grietje, eerder dit jaar ging hun Roodkapje in reprise langs de Nederlandse theaters. Het is dan ook deze succesvolle productie die op DVD is uitgebracht.

In het theaterseizoen 2008-2009 en 2009/2010 presenteerde Van Hoorne Theaterproducties Roodkapje De Musical. Een bijzondere musical met in de hoofdrol Maud Mulder, bekend van o.a. Idols. Deze nieuwe theatersensatie is een unieke productie waarbij de gehele familie zich thuis zal voelen. De productie mocht zich dan ook met recht een ‘Familiemusical’ noemen. Kind, oma, opa, vader, moeder, oom en tante werden geprikkeld door deze authentieke voorstelling. Iedereen kent immers het volksverhaal, de eeuwenoude mythe, ‘Roodkapje die haar zieke oma koekjes gaat brengen in het bos’.

Van Hoorne theaterproducties brengt deze voorstelling nu uit op DVD. De volledige voorstelling zal op de DVD te zien zijn. Deze live registratie is slechts verkrijgbaar via de webshop van deze producent en in de theatershop van de musical Hans en Grietje. De prijs van de DVD is € 14.99.

Bestel hem hier: http://www.vanhoorneevents.nl/dvd_roodkapje_de_musical.html

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies