Première Hans en Grietje

Hans en Grietje; wie kent het verhaal niet? Maar deze versie ken je zeker nog niet. Van Hoorne brengt dit jaar een eigen musical versie van het verhaal en met niemand minder dan Linda Wagenmakers in de hoofdrol. Genoeg redenen om af te reizen naar Vlaardingen voor de première op 8 november 2009. Musical Reports Maakte een fotoreportage.

Wat: Hans en Grietje: De Musical
Wie: O.a. Linda Wagenmakers, Roy van den Akker en Michael van Hoorne
Wanneer: 8 november 2009 (première)
Waar: Stadsgehoorzaal, te Vlaardingen
Door: Vera van Leeuwen (Gastfotograaf) & Jouke van Buuren (tekst) 

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies