Van Hoorne presenteert De Gelaarsde Kat De Musical

In een geheel nieuwe, sprankelende voorstelling wordt het bijzondere verhaal rondom dit wereldbekende karakter op muzikale en humoristische wijze verteld. Zoals u van Van Hoorne Theaterproducties gewend bent wordt het authentiek sprookje uitgebreid met een aantal verassende elementen. Ondersteund door een uitbundig decor, prachtige kostuums en een enthousiaste cast wordt De Gelaarsde Kat  De Musical dé familiemusical van 2010 – 2011.Leeftijd vanaf vier jaar.

Geert Hoes en Maud Mulder
In Roodkapje De Musical maakte zangeres Maud Mulder haar musical debuut, met veel succes. Van Hoorne Theaterproducties is dan ook erg trots om Maud in de rol van Gelaarsde Kat te mogen presenteren. Maud kreeg bekendheid door haar deelname aan de talenjacht ‘Idols’, waar ze de finale wist te behalen en het programma ‘Sterren dansen op het ijs’. Ook haar tegenspeler is zeker geen onbekende voor het Nederlandse publiek, acteur Geert Hoes zal de rol van molenaarszoon gaan vertolken. Geert speelde o.a. in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Costa’. Hij nam ook deel aan ‘Sterren dansen op het ijs’ en de talentenjacht ‘So you wanna be a popstar’.Dit seizoen was hij te zien in Piaf de Musical naast Liesbeth List. Het duo lijkt enorm aan elkaar gewaagt en staat garant voor prachtige invulling van de twee hoofdrollen. 

Verhaal
De hete zomerzon schroeit op de verlaten akkers. Een oude, krakende molen tracht tevergeefs haar wieken te laten draaien in de zwoele wind. In de molen woont een arme molenaar met zijn twee zoons. De molenaar heeft zijn leven lang hard gewerkt en besluit nu zijn bezittingen te verdelen onder zijn zoons. De oudste zoon krijgt de molen, de jongste de kat. Het lijkt een oneerlijke verdeling, totdat blijkt dat de kat geen gewoon diertje is… De kat vraagt de molenaarszoon om een hoed en laarzen en belooft hem in ruil daarvoor de hand van de Koningsdochter. De molenaarszoon gehoorzaamt en samen trekken ze op avontuur uit. Gaat het de kat lukken om haar belofte na te komen of steekt de gemene Tovenaar van Carrabaz hier een stokje voor?
 

Sprookjes traditie
De Gelaardse Kat De Musical is het derde sprookje dat door Van Hoorne Theaterproducties wordt omgetoverd tot familiemusical. Roodkapje De Musical werd in mei dit jaar genomineerd voor de ANWB-publieksprijs voor Beste Kleine Musical. Hans & Grietje De Musical is met veel enthousiasme ontvangen en het beloofd een fantastisch seizoen te worden. En niet alleen tijdens de voorstelling kan het publiek genieten van een enthousiaste en energieke cast, maar vooral ook bij de Meet & Greet na de voorstelling, waar de acteurs in de foyer van de theaters te vinden zijn om het publiek de hand te schudden. Van Hoorne Theaterproducties stelt zichzelf als doel toegankelijk en betaalbaar theater voor de hele familie te maken. Het enthousiasme van alle medewerkers, zowel voor als achter de schermen, is hierbij een belangrijke factor, evenals de tomeloze energie, muziek en humor die de voorstellingen rijk zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies