Os & ezel – het evangelie volgens Kees

Theater Terra keert deze kerst terug met de succesvolle familiemusical Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees. De voorstelling is geschreven door Dick van den Heuvel. Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees vertelt het verhaal van de geboorte van het kerstkind vanuit het perspectief van de Os en de Ezel. Vrijdag 11 december vindt de première plaats in het Singer Theater te Laren.

Wat gebeurde er nou eigenlijk die nacht tweeduizend jaar geleden? We kennen allemaal het verhaal van de geboorte van het kerstkind. Maar niemand heeft de Os en de Ezel ooit gevraagd om hun versie te geven van wat er die nacht is gebeurd. En dat terwijl er veel komische en ontroerende momenten zijn die helaas de andere evangelisten destijds ontgaan zijn. En dat pikken ze niet langer. Gelukkig is evangelist Kees er. Ook al zal zijn versie de Bijbel niet halen, dan nog zal hij voor de Os en de Ezel publiek vinden om hun verhaal te vertellen.

Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees wordt gespeeld door Simon Zwiers, Annelies Fleskens, Sanne van Dijk, Timo Bakker en Eric-Jan Lens. Fons Merkies en Jan Tekstra componeerden de muziek. De voorstelling is tot zondag 3 januari te zien in diverse theaters in Nederland

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies