Première Hoe overleef ik mijn eerste zoen?

Bij elke puber zijn ze bekend; de Hoe overleef ik… boeken van Francine Oomen. Na een verfilming nu ook een musical. Met muziek van Bas Odijk en teksten van Heleen Verburg is de tourmusical tot eind maart 2010 in de Nederlandse theaters te zien. 15 november was de première in Tilburg en Musical Reports was erbij en maakte de onderstaande fotoreportage.

Wat: Hoe overleef ik mijn eerste zoen?
Wie: OA. Roos van Erkel, Job Bovelander, Jan Elbertse, Tina Joustra
Wanneer: 15 november 2009 (première)
Waar: Stadsschouwburg, te Tilburg
Door: Jouke van Buuren

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies