The Full Monty in première

The full monty; een musical over zes doorsnee mannen zonder werk die volledig naakt gaan in een stripact. Maar er is meer, elk van deze zes mannen heeft zijn eigen persoonlijke verhaal. Comedy is de uitgangsbasis. Op 16 november 2009 beleefde de Nederlandse versie van The full Monty haar première; de cast ging letterlijk en figuurlijk met de billen bloot.

Musical Reports was bij deze première aanwezig en maakte een fotoreportage en een videoreportage. De fotoreportage is reeds HIER te bekijken. De videoreportage zal een dezer dagen verschijnen. Om alvast een idee te krijgen kun je de onderstaande video impressie bekijken.

De Musical Reports zal op 25 november de show bezoeken. Dat betekent dat na 25 november een recensie van The full monty verwacht kan worden.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies