Premiere Coming Out!

Homoseksualiteit, individualiteit en cultuurverschillen. Drie kernwoorden uit de nieuwe popmusical ‘Coming Out’ van het Nationaal Jeugd Musical Theater, kortweg  NJMT. Musicalreports was bij de première in Zaandam en maakte een fotoreportage.

Wat: Coming Out!
Wie: O.a. Jaro Gevers, Mitchell van den Dungen Bille, Charlotte Yntema & Marco de Kramer
Wanneer: 19 november 2009 (première)
Waar: Zaantheater, Zaandam
Door: Jouke van Buuren

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies