Column november uitgesteld

De laatste dagen waren drukke dagen voor Musical Reports. Het ene na het andere evenement vond plaats. Een deel van de reportages (o.a. Coming out & De geheime tuin) zijn reeds geplaatst anderen worden nog verwacht (Sonneveld voor altijd & The sound of music). Dit heeft er toe geleid dat de maandelijkse column verplaatst is.

De column van november zal verplaatst worden naar 1 december. In de toekomst zal de eerste dag van de maand gebruikt worden om de maandelijkse column te publiceren.

Dat wil zeggen dat vanaf 1 december elke maand gestart zal worden met een column (uitzonderingen daargelaten).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies