Marjolijn Touw ook in Mary Poppins

Net als Hugo Haenen blijft Marjolijn Touw een van de vaste bespelers van het Scheveningse Circustheater. Ze zal vanaf maart 2010 te zien zijn in de rol van Miss Andrew in Mary Poppins.

Miss Andrew is de voormalige nanny van de familie Banks. In tegenstelling tot haar kleurrijke opvolgster Mary Poppins, is Miss Andrew een onverbiddelijke vrouw die slechts één manier van doen kent – háár manier.

Andere hoofdrollen in Mary Poppins zijn Hugo Haenen, Maike Boerdam en William Spaaij. Wie de titelrol zal gaan spelen wordt bepaald door het Nederlandse publiek. Op Zoek Naar Mary Poppins wordt vanaf 30 november uitgezonden door de AVRO op Nederland 1.

Marjolijn Touw is op dit moment nog te zien als Moeder Vrijmoeth in de musical Ciske de Rat, waarvoor zij in juni 2008 een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijk Bijrol ontving.

Mary Poppins gaat volgend jaar op 11 april in première in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies