Musical Reports op Twitter

Steeds meer mensen stellen dezelfde vraag; heb je Twitter? Twitter lijkt steeds populairder te worden in Nederland. Het team van Musical Reports vroeg zich af welke toevoegende waarde Twitter zou kunnen hebben voor onze lezers.

Automatisch wanneer Musical Reports een report, nieuwsbericht of iets anders plaatst verschijnt er een verwijzing (met link) op de Twitterpagina van Musical Reports en op de pagina van de Twitterraars die Musical Reports volgen. Dit zorgt ervoor dat lezers die Musical Reports volgen op Twitter gemakkelijk en snel kunnen zien of er een nieuw item is geplaatst.

Dus; maakt het jezelf makkelijk en volg Musical Reports op Twitter!

http://www.twitter.com/MusicalReports

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies