Help Pia Douwes in de Top 2000

“Mijn Leven Is Van Mij” werd geschreven voor de musical Elisabeth. Pia Douwes zing het nummer al tijdens de wereldpremière van die musical in Wenen in 1992. In Nederland leverde het nummer Pia Douwes zelfs een top 3 notering in de Top 100 op.

De afgelopen jaren scoort het nummer consequent hoog in de Radio 2 Musical Top 50. In 2009 haalde het een tweede plaats en in 2008 zelfs een nummer 1 notering. Toch komt het nummer niet voor in de Top 2000 en staat het zelfs niet in de keuzelijst.

Volgens presentator Frits Sissing van het radioprogramma Musical Moods is dat niet terecht en moet daar verandering in komen. Daarom roept hij nu alle musicalfans op hun stem uit te brengen op het nummer “Mijn Leven Is Van Mij” van Pia Douwes.

Help Frits en Pia om “Mijn Leven Is Van Mij” in de Radio 2 Top 2000 te krijgen. Hoe? Op de stempagina van Radio 2 kan je je favoriete nummers kiezen. Het nummer van Pia Douwes staat niet in de keuzelijst, maar je kan het nummer wel toevoegen aan de vrije keuzelijst. De stempagina van de Radio 2 Top 2000 vindt je hier. Stemmen kan tot en met vrijdag 4 december.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies