Snapshot in M-Lab

Liefde is..? Daarin liggen vraag en antwoord besloten. Liefde is alles; ook de kramp, ook het onvermogen, ook de woede. Maar ook zoeken naar liefde is liefde.

Vier egoïstische mensen klampen zich vast aan een moment, een fragment, losgerukt van continuïteit. Ze hebben geen notie van de liefde. Ze spelen ermee, in een hoog tempo. En toch verspillen ze tijd. Ze vragen en zeggen niets werkelijk. De woorden ‘ik hou van jou’ hebben zo geen enkele betekenis. Het zijn maar woorden. We kunnen ze niet zien, we kunnen ze niet voelen. Of misschien. Een moment.

SNAPSHOT, een muziektheaterbewerking van Patrick Marber’s CLOSER, is John ter Riet’s afstudeervoorstelling aan het Fontys Conservatorium, afdeling Muziektheater. John speelde eerder in de M-Lab productie Joe en in Sunset Boulevard. Verder doen Mike Weerts (Voetbalvrouwen), Jolanda van den Berg (Ciske de Rat) en Christan de Bruijn (Nine) mee. Te zien op 3 en 4 december in M-Lab.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies