Première The full monty

The full monty; een musical over zes doorsnee mannen zonder werk die volledig naakt gaan in een stripact. Maar er is meer, elk van deze zes mannen heeft zijn eigen persoonlijke verhaal. Comedy is de uitgangsbasis. Op 16 november 2009 beleefde de Nederlandse versie van The full Monty haar première; de cast ging letterlijk en figuurlijk met de billen bloot. Onderstaand is een fotoreportage die Musical Reports maakte.

Wat: The full Monty
Wie: OA. Ellen Evers, Charly Luske, Zjon Smaal, Han Oldigs, Vincent de Lusenet, Rogier Komproe & Richard Spijkers
Wanneer: 16 november 2009 (première)
Waar: Stadsschouwburg, te Haarlem
Door: Jouke van Buuren (Camera) & Sebas Verboom (Editing)

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies