Cast Notre Dame de Paris bijna compleet

Zes van de zeven hoofd en bijrollen zijn nu bekend. Ook Tim Driesen, Dennis ten Vergert, en Clayton Peroti zijn toegevoegd aan de cast. Tim Driesen is bekend om zijn rollen in Londen (o.a. in Never Forget, en Mamma Mia!.), Dennis ten Vergert was vorig seizoen in Anatevka te zien en Clayton is bekend om zijn rol van Tark in Tarzan.

De rolverdeling is op dit moment als volgt;
Sandrine: Esmeralda
Gene Thomas: Quasimodo
Tim Driesen: Phoebus
Clayton Peroti: Clopin
Dennis ten Vergert: Dichter: Gringoire
Jorien Zeevaart: Fleur de Lys

Alleen de rol van Frollo moet nog worden ingevuld.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies