Yab Yum de musical

Volgens het Parool moet het in 2011 in Carré gebeuren; de première van Yab Yum de musical. Stardust, het bedrijf van Henk van der Meyden, gaat een musical maken over het Amsterdamse sekshuis Yab Yum.

Als basis dient het boek van voormalig eigenaar Theo Heuft. Yab Yum was gevestigd in een statig grachtenpand aan de Singel in Amsterdam. Heuft draaide naar eigen zeggen een omzet van 1 miljoen euro per jaar. In 1999 verkocht Heuft het bordeel. De gemeente Amsterdam sloot het bordeel in 2008 op basis van de wet Bibob, omdat het ernstige vermoeden bestond dat het bedrijf werd misbruikt voor criminele activiteiten. De Raad van State stelde de gemeente in het gelijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies