Première Love me tender

Op 22 november ging in het Chassé theater te Breda de musical All Shook up/Love me Tender in première. Joop van den Ende theaterproducties haalt na Mamma Mia deze jukebox musical naar de Nederlandse theaters. In de hoofdrollen schitteren o.a. Brgitte Heitzer, René van Kooten en Tommie Christaan. Musical Reports maakte een fotoreportage.

Wat: All shook up, Love me Tender
Wie: O.a. René van Kooten, Brigitte Heitzer, Tommie Christiaan & Fred Butter
Wanneer: 22 november 2009 (première)
Waar: Chassé, te Breda
Door: Robin Streppel

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies