Première Sonneveld voor altijd!

Wim Sonneveld schreef vele bekende nummers, iedereen kent wel minstens één lied van Sonneveld. Helaas is Sonneveld er allang niet meer, maar zijn muziek leeft nog. Zo ook in de nieuwe theatershow; Sonneveld voor Altijd! Genoeg mensen met musicalervaring in de cast, dus voor Musical Reports een reden om een bezoek te brengen aan de première van Sonneveld voor Altijd! Deze keer niet echt een reportage maar een impressie.

Wat: Sonneveld voor Altijd!
Wie: Frits Sissing, Suzan Seegers, Syb van der Ploeg, Roberto de Groot en Trudy Labij
Waar: Stadsschouwburg, te Amstelveen
Wanneer: 23 november 2009 (première)
Door: Jouke van Buuren

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies