Videoreportage De geheime tuin compleet

Van 12 december 2009 tot en met 2 januari 2010 presenteert het M-Lab De geheime tuin. Deze (kerst) familievoorstelling brengt het al om bekende verhaal van Francis Hodgson Burnett (The secret garden) in een nieuw jasje. Op vrijdag 20 november 2009 mocht de pers een repetitie bijwonen. Musical Reports was aanwezig en maakte een videoreportage. Eerder al werd het eerste deel van de reportage geplaatst, nu zijn ook de laatste twee delen van de reportage te bekijken.

In deze laatste delen komen onder andere David Hardenberg, Martin van der Starre en Maike Boerdam aan het woord. Maike verteld onder andere over haar solo CD en Koen van Dijk laat zich uit over Missery en het Sondheim Festival. Bekijk de video’s hier: Videoreportage perspresentatie De geheimetuin, of bekijk de drie delen hier onder.

Deel 1
 
 
Deel 2
 
 
 

Deel 3

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies