Ciske de Rat; laatste voorstelling

Meer dan twee jaar hebben we kunnen genieten van Ciske de Rat. De musical die het verhaal vertelt over het kleine schoffie Ciske, maar ook over de volwassen Cis. De trilogie van Piet Bakker is bewerkt tot een van de succesvolste tourproducties ooit. Maar aan alles komt een eind, zo ook aan Ciske de Rat op 29 november 2009 na 698 voorstellingen. Musical Reports was bij deze laatste voorstelling en zal altijd van Ciske blijven houden.

Wat: Ciske de Rat
Wie: O.A. Cas van Leeuwen, Jorge Verkroost, Marleen van der Loo, Kees Boot
Waar: Circus Theater, Scheveningen
Wanneer: 29 november (laatste show)
Wie: Jouke van Buuren (Camera) & Sebas Verboom (Editing)

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies