Doris Baaten wordt Hyacinth Bucket

In november 2010 vindt de wereldpremière plaats van de toneelversie van Schone schijn (Keeping up appearances) in Nederland. Doris Baaten (Chicago) zal de rol van Hyacinth Bucket op zich nemen.

Nog steeds worden in Nederland de perikelen rondom Hyacinth Bucket (lees: Bouquet) met succes uitgezonden. Doris Baaten is bekend van onder andere haar rol van Roos in de musical Mamma Mia! en haar rol van Golde in Anatevka. Momenteel vervult zij de rol van Mama Morton in Chicago.

3 and a Crowd is wereldwijd de eerste producent die de rechten heeft verworven om een eigen toneelkomedie te maken gebaseerd op de beroemde personages van schrijver Roy Clarke. Naast Hyacinth zijn dus ook de andere bekende personages in Nederland te zien, zoals haar sullige echtgenoot Richard, haar op seks
beluste zussen Daisy en Rose, haar luie zwager Onslow en haar neurotische buurvrouw Elizabeth.

Deze toneelversie zal geschreven worden door Allard Blom, die eerder het script schreef van musicals als Daens en Op hoop van zegen. De regie is in handen van Daniel Cohen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies