Acteer mee in Kruistocht in Spijkerbroek

Acteer mee in Kruistocht in Spijkerbroek voor het Sterrenfonds in de Theaterfabriek in Amsterdam.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater speelt drie dagen lang benefietvoorstellingen van Kruistocht in Spijkerbroek voor het Sterrenfonds in de Theaterfabriek in Amsterdam op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december. De gehele opbrengst van deze voorstellingen wordt aan het Sterrenfonds gedoneerd, waardoor kinderen tussen 0 en 16 jaar een steuntje in de rug krijgen.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud maken nu kans op een gastoptreden in deze voorstellingen. Want uit alle kinderen van nieuwe particulier donateurs die zich voor 14 december bij het Sterrenfonds aanmelden, worden kinderen gekozen die op zondag 20 december deelnemen aan de audities hiervoor.

In de hal foyer van de Theaterfabriek wordt de bezoeker voor en na de voorstelling ontvangen in een Middeleeuwse zetting met tal van verrassingen!

Boek nu kaarten voor een van deze voorstellingen via SEE Tickets: 0900 1353 (45 cpm).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies