Eefje en Suzanne geen Mary Poppins

De strijd om de rol van Mary Poppins is los gebarsten. In het programma Op zoek naar Mary Poppins gaan we opzoek naar de vrouw die de hoofdrol van Mary Poppins zal vertolken. De Disney musical die volgend jaar in het Circus theater te Scheveningen in première zal gaan. Vandaag vielen al twee kandidaten af. Na de eerste sing-of tussen Eefje en Carmen viel Eefje af. Ook Suzanne viel af na haar sing-of met Irene Borst. Volgende week gaat de strijd met negen Mary’s veder.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies