René van Kooten op de Walk of Fame

Wat hebben Joe Cocker, Joan Collins en René van Kooten met elkaar gemeen?

Alle drie hebben ze een Steen op de Rotterdamse Walk Of Fame. René van Kooten onthulde vanmiddag zijn Steen aan de Schiedamsedijk in Rotterdam. Onder toeziend oog van ervaren stratenmakers ging de Steen de grond in. Uiteraard is René zeer vereerd dat zijn ’steen’, met naam en handafdrukken in beton, komt te liggen op de grootste starboulevard van Europa in hartje Rotterdam. In januari gaat hij samen met de cast van All Shook Up – Love Me Tender weer een kijkje nemen, dan is de musical namelijk te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies