M-Lab brengt: Onder Moeders Vleugels

Onder Moeders Vleugels is een nieuwe Nederlandse musical gebaseerd op het boek Little Women van Louisa May Alcott. De musical gaat over drie zussen die voor hun dementerende moeder hun jeugd opnieuw beleven. Gaandeweg en spelenderwijs begrijpen ze dat het vroege overlijden van hun zusje Beth hun volwassenheid heeft bespoedigd. De cast bestaat uit Margot Dames,  Anne-Mieke Ruyten, Ellen Pieters, Lizette Hart,  Edda Barends en Nico de Vries. Het script en de regie zijn van Bruun Kuijt en de muziek van Gerbrand van Kolck. Onder Moeders Vleugels is van 7 tot en met 10 april 2010 in het M-Lab te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies