Jeugd theater Hofplein brengt De winterkoningin

Niemand minder dan Onderweg naar morgen-actrice Katarina Justic is deze winter als de winterkoningin te zien in de gelijknamige familiemusical van Jeugdtheater Hofplein. De betoverende wintervoorstelling De winterkoningin is geschreven door Koos Meinderts, met liedteksten van Harrie Jekkers, en gaat op 2 januari 2010 in première in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

De eenzame winterkoningin heeft maar één wens, een dochter. Haar droom wordt werkelijkheid wanneer de sneeuwgeest langskomt en het door haar gemaakte sneeuwpopmeisje tot leven blaast.

Het meisje groeit gelukkig op. Maar dan verschijnt de sneeuwgeest aan haar bed om haar voor altijd bij zich te houden. De winterkoningin is radeloos van verdriet vanwege het verlies van haar dochter. Uit woede zorgt zij voor de koudste en langste winter ooit. Als het aan haar ligt zal het nooit meer lente worden!

Gelukkig ontsnapt het sneeuwmeisje uit de klauwen van de sneeuwgeest. Wanneer zij als een sneeuwvlok op de bewoonde wereld neerdwarrelt, wordt ze liefdevol opgevangen door de verschoppeling Limp en zijn vriend, de gans Zilver. Samen gaan ze op reis en beleven ze de meest spannende avonturen.

De winterkoningin wordt gespeeld, gedanst en gezongen door Katarina Justic en leerlingen van Jeugdtheaterschool Roosendaal. Het is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Script: Koos Meinderts, liedteksten: Koos Meinderts en Harrie Jekkers, muziek: Harrie Jekkers. Regie: Marnix Keeven. Arrangementen: Ton Scherpenzeel. Choreografie: Jaakko Toivonen (bekend als jurylid in het programma So You Think You Can Dance – seizoen 1).

Speeldata: 31 december 2009 t/m 10 januari 2010
Locatie: Schouwburg De Kring, Roosendaal
Reserveren: 0165 555 555 of www.dekringroosendaal.nl

Speeldata: 7 februari 2010
Locatie: Chassé Theater, Breda
Reserveren: 076 530 31 32 of www.chasse.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies