Robin van den Akker bij Mary Backstage

Wat gebeurt er in de studio van ‘Op zoek naar Mary Poppins’? Hoe voelen de finalisten zich? Wat is de mening van de panelleden en welke sterren bevinden zich in de studio?

Aanstaande zondag, 13 december, gaat Sipke Jan op stap met Robin van den Akker (finalist Op zoek naar Joseph). Sipke Jan blikt terug op de tweede liveshow met musicalactrices Lone van Roosendaal en Kim-Lian van der Meij. Robin neemt een kijkje bij de visagie en praat met kandidaten van Op zoek naar Mary Poppins.

Het programma ‘Mary Backstage’ geeft elke week een kijkje achter de schermen via marypoppins.avro.nl. Presentator Sipke Jan Bousema doet daarin samen met een kandidaat van ‘Op zoek naar Joseph’ verslag van de gebeurtenissen in de studio. Het programma wordt live uitgezonden tussen de liveshow en de resultshow (uitslag), dus tussen circa 21.20 uur en circa 22.20 uur.

Marypoppins.avro.nl; dé site over Op zoek naar Mary Poppins, met video’s, forums, weblogs en het wekelijkse programma Mary Backstage.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies