Première De geheime tuin

Het onmogelijke en daarmee meest bijzondere gebeurt deze winter in het M-Lab. Terwijl de temperatuur langzaam naar het nulpunt kruipt, bloeit De geheime tuin prachtig op binnen de muren van het M-lab. Met minimale middelen, een cast vol van het mooiste mooi en een prachtige regie wekt het M-Lab het bekende verhaal, oorspronkelijk geschreven door Frances Hodgson, tot leven. Musical Reports was aanwezig bij de première en maakte een fotoreportage.

Wat: De geheime tuin
Wie: Oa. Karin Bos, Maike Boerdam, Martin van der Starre & Carolina Mout
Wanneer: 12 december 2009 (première)
Waar: M-Lab, te Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies