Avro presenteert musical kerstgala

De AVRO presenteert op kerstavond het Musical Kerstgala, een muzikale kerstreis met topartiesten uit de Nederlandse musicalwereld, onder begeleiding van het live-orkest van Fluitsma en Van Tijn. In een groots en sprookjesachtig decor vertelt Chantal Janzen een kerstverhaal aan de hand van bekende kerstnummers.

Op het gala treden onder meer op: Simone Kleinsma, Jamai, Freek Bartels, finalisten van het AVRO-programma Op zoek naar Mary Poppins, Mariska van Kolck, Ellen Evers, Stanley Burleson, Wieneke Remmers, John Vooijs, Kim-Lian van der Meij en Brigitte Heitzer.

Tijdens het gala speelt de kerstgedachte een grote rol. Daarom wordt in de uitzending op kerstavond ook aandacht besteed aan de campagne ‘Because I am a girl’ van Plan Nederland. Meisjes in ontwikkelingslanden hebben het vaak veel slechter dan jongens, alleen omdat het meisjes zijn. Maar dat verandert als meisjes dezelfde onderwijskansen krijgen als jongens.

AVRO Musical Kerstgala: 24 december, AVRO, Nederland 1, 20.30 uur. Of kijk de herhaling op 26 december, AVRO, Nederland 1, 14.35 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies