Dre Hazes jr in jury audities Kruistocht in Spijkerbroek

Het Nationaal Jeugd Musical Theater speelt op maandag 28 december, dinsdag 29 december en woensdag 30 december in de Theaterfabriek in Amsterdam benefietvoorstellingen van KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK voor het Sterrenfonds.

Kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud kunnen daarvoor op 20 december auditie doen. De jury, waaronder Dre Hazes jr en zijn zus Roxanne Hazes, bepalen welke drie kinderen per voorstelling in een figurantenrol mogen meespelen voor het Sterrenfonds.

Dus ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan auditie doen voor een figurantenrol in Kruistocht in Spijkerbroek! Voor zowel de voorstelling van 28, 29 en 30 december worden er drie figuranten gezocht. Laat je van je beste kant zien en mogelijk zing en loop jij op één van deze dagen mee in de kinderkruistocht! 

Schrijf je in

De audities worden gehouden op zondag 20 december a.s. vanaf 12:00 uur in de Studio van Nationaal Jeugd Musical Theater, Zomerdijk 12 te Zaandam.

Stuur vóór donderdag 17 december een e-mail met naam, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd naar pr@njmt.nl om je aan te melden. Vermeld ook waarom jij een rol in de musical zou moeten spelen. Graag ontvangen wij ook één leuke foto van jou als deelnemer van de kinderkruistocht.

De auditie

Tijdens de auditie vraagt de jury je een stukje te zingen. Daarnaast zal je ook een beetje toneel moeten spelen.  Ben jij degene die uit de aanmeldingen geselecteerd wordt, dan krijg je zo snel mogelijk meer informatie via de mail. Bereid je dus maar vast voor! 

Het verhaal

De vijftienjarige Dolf (Timo Descamps) stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij midden in een kinderkruistocht: achtduizend kinderen op weg van Keulen naar Jeruzalem, om de stad te bevrijden van de Saracenen. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, infectieziekten en aanvallen van rovende ridders. Naar mate de kruistocht vordert, realiseert Dolf zich meer en meer dat het gevaar niet van buitenaf komt, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Het Sterrenfonds

Het Sterrenfonds richt zich op kinderen in de leeftijd 0 tot 16 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of dat nu is omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders (tijdelijk) niet voor ze kunnen zorgen, ze steun nodig hebben in hun ontwikkeling of omdat ze in financieel moeilijke situaties leven. Sterrenfonds adopteert afgeronde materiële projecten in Nederland om ze binnen zo korte mogelijk tijd te realiseren. De lopende projecten zijn op ieder moment te vinden op het SterrenMenu en op de website. Alle (financiele) steun is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.sterrenfonds.nl of doneer op rekeningnummer 58 50 40 540.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies