De Londenreis van Musical Reports

Op zaterdag 19 december 2009 vertrekt een deel van de redactie van Musical Reports in alle vroegte naar de metropool London. Musical Reports zal zich vervolgens vijf dagen lang tegoed doen aan wat deze wereldstad te bieden heeft, waaronder musicals. Er zal onder andere een bezoek gebracht worden aan het zojuist in London gestarte Legally Blonde. Verder staat een bezoek aan Priscilla Queen of the Desserts op de planning en de laatste weken van La Cage Aux Folle zijn een mooie gelegenheid om ook deze voorstelling te bezoeken. Hiernaast is nog ruimte voor vijf andere shows.

Wij willen onze lezers natuurlijk niets onthouden en zullen van de gelegenheid gebruik maken om verslag te doen van een aantal voorstellingen die op dit moment in Londen te zien zijn. Zo keert Ruthie Henshall (Roxy) voor een korte periode terug naar Chicago, reden genoeg om te gaan kijken hoe zij het doet.

Via Twitter zullen onze lezers dagelijks op de hoogte gehouden worden van de belevenissen van de reporters van Musical Reports in Londen. Wil je dus op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in deze wereld, volg Musical Reports dan vanaf NU op Twitter.

De maand januari zal in het teken staan van deze Londenreis. Uitgebreide recensies en reportages zullen dan terug te vinden zijn op Musical Reports. Tevens wordt een column verwacht waarin Londen als musicalstad centraal zal staan.

Dus: vanaf 20 december volg je Musical Reports Live vanuit Londen op Twitter en van af 1 januari begint de Londenmaand op Musical Reports!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies