Theater Terra presenteert: De kleine mol

Theater Terra, bekend van familiemusicals als Kikker, Kleine Ezel, Dolfje Weerwolfje en De Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen, komt met de nieuwe productie De Grote Avonturen van Kleine Mol.

Het script is geschreven door Sjoerd Kuyper en gaat over de vriendschap tussen Kleine Mol en Kleine Adelaar. Zondag 21 februari 2010 is de première in De Meervaart in Amsterdam.

Het avontuur begint bij Kleine Mol als deze vlak na zijn geboorte wordt opgepikt door een moeder adelaar om als hapje voor haar kleine adelaar te dienen. Kleine Adelaar wil Kleine Mol echter niet als hapje, maar als vriendje. Nadat Kleine Mol laat zien hoe goed hij kan graven, vallen de twee door de bodem van het nest. Dit is het begin van een spannend avontuur dat de twee grote vrienden gaan beleven. Samen ontdekken ze wie ze zijn en waar ze vandaan komen en dat het niet erg is om niet alles te kunnen. Want samen sta je sterk.

Dit vrolijke en bijzondere verhaal wordt gespeeld door Theo Terra, Dick Feld, Koen Iking en Marieke van der Sluis. De muziek is geschreven door Nick Bult. De Grote Avonturen van Kleine Mol is tot eind april 2010 te zien in diverse theaters in het land. Vanaf vrijdag 18 december 2009 is het gelijknamige boek van Sjoerd Kuyper te verkrijgen in de boekhandel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies