Voor 5 euro naar Geknipt om te leren

De succesvolle toneelkomedie Geknipt om te leren met Johnny Kraaijkamp en Céline Purcell zal op 23 december voor het laatst te zien in theater Junushoff te Wageningen. Je hebt nu de kans om de voorstelling éénmalig voor 5 euro per kaart te zien. Reserveer via het email adres: info@junushoff.nl onder vermelding van “Actie Geknipt musicalsites”. Vermeld daarbij je naam en het aantal kaarten. Betaling en ophalen van de kaarten kan voorafgaand aan de voorstelling.

Frank is professor in de literatuur. Rita is zijn nieuwste student; een kapster die denkt dat Macbeth de lokale kroeg runt en Hamlet een gerecht met eieren en kaas is. Hij is een mislukte schrijver die het leven heeft opgegeven. Zij is vastberaden het hare te veranderen door een opleiding te volgen.

Teleurgesteld in het leven en lesgeven bekijkt Frank zijn mislukte huwelijk en pogingen om een dichter te worden veelal door een whiskyglas. Zijn wereld wordt echter op de kop gezet wanneer Rita, een kapster die heeft besloten een zomercursus aan de Universiteit te volgen, zijn kamer binnenstormt. Rita’s aanwezigheid doet een frisse wind waaien door het kantoor en het hoofd van Frank. Beiden bloeien op en er ontvouwt zich een ontroerend verhaal over zelfontdekking en de verrijking van het leren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies