Win kaarten voor Gospel meets Musical

Op zaterdagavond 6 februari 2010 organiseert MD-Concerts Gospel Meets Musical. William Spaaij, winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol, zal samen met een vrouwelijke mystery guest (ook uit de musicalscene) en het Chosen Gospel Choir een swingende, muzikale avond gaan verzorgen waar Gospel en Musical elkaar zullen gaan ontmoeten.

Op 17 januari zal de generale repetitie van Gospel Meets Musical plaatsvinden en jij kunt daar bij zijn! Hoe?

Door nu kaarten te kopen voor Gospel Meets Musical.

Uit alle kaarten die t/m 31 december verkocht zijn, zal de organisatie van MD-Concerts een 2-tal winnaars trekken die, samen met een vriend of vriendin, exclusief de generale repetitie mogen bijwonen. Wil jij Chosen Gospel Choir en William dus live zien reperteren? En heb je nog geen kaart? Koop die dan nu!

De winnaars zullen begin januari persoonlijk worden aangeschreven.

De mystery guest heeft overigens laten weten dat zij samen met William hoogstwaarschijnlijk het duet ‘Ik leef voor mijn dromen’ uit de musical Fame zal gaan zingen.

MD Concerts zal het komend theaterseizoen meerdere concerten gaan organiseren waarin twee muzikale stromingen, namelijk ‘Gospel’ en ‘Musical’ elkaar zullen gaan versterken. De doelstelling van MD-Concerts is om zowel de musical- als gospelfans te verrassen met een geweldige, swingende muzikale avond waarbij zij getrakteerd worden op de meest populaire musicalnummers en swingende en inspirerende gospelnummers. Het afwisselende karakter van deze show en de bijzondere combinatie van twee totaal verschillende muziekstromingen zullen zorgen voor een heerlijk theateravondje uit!

De muzikale gasten van deze avond zullen een zeer afwisselend programma gaan brengen waarin zij solistisch zullen optreden, maar ook in verschillende duetten hun krachten zullen bundelen. Dit alles ondersteund door een prachtige, kwalitatief hoogstaande lichtshow.

Kortom; een geweldige ontmoeting tussen Gospel en Musical!

Het eerste theaterconcert is op zaterdag 6 februari 2010 in Theater Zuidplein te Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.md-concerts.nl en bestel nu kaarten!

Kaarten kosten € 23,50. Gospel Meets Musical start om 20:00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies