Cast Love me tender bakt Oliebollen

Aanstaande dinsdagmiddag 29 december om 15.00 uur gaat de cast van All Shook Up – Love Me Tender oliebollen bakken op het plein voor theater Orpheus in Apeldoorn. Alle castleden, waaronder Brigitte Heitzer, René van Kooten, Fred Butter en Tommie Chirstiaan zijn aanwezig. Het wordt een gezellige middag in Apeldoorn!

Het oliebollen eten is de aftrap van de serie voorstellingen van All Shook Up – Love Me Tender die van dinsdag 29 december 2009 tot en met 3 januari 2010 in Orpheus te zien is.

All Shook Up – Love Me Tender is een stoer en humoristisch verhaal over de mooie Natalie (Brigitte Heitzer) die verliefd wordt op macho Chad (René van Kooten). Een voorstelling met verrassende onverwachte liefdes ondersteund met de 25 grootste hits van “The King”, waaronder klassiekers als ‘Jailhouse Rock’, ‘A Little Less Conversation’ en ‘Can’t Help Falling in Love’.

Zin om te komen? Kom dan dinsdagmiddag 29 december om 15.00 uur naar theater Orpheus te Apeldoorn!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies