Bente van den brand in Gospel meets Musical

Op zaterdagavond 6 februari 2010 zal MD-Concerts een spetterend concert, genaamd Gospel Meets Musical organiseren. Eerder werd al bekend gemaakt dat William Spaaij, winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol, samen met Chosen Gospel Choir een fantastisch programma zullen neerzetten. Deze week heeft ook Bente van den Brand toegezegd aan Gospel Meets Musical mee te zullen werken.

Bente was de afgelopen weken te zien als een van de potentiele Mary Poppins in het populaire TV programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’. Daarvoor was zij lange tijd understudy van Chantal Janszen in de musical Tarzan. Tijdens Chantals afwezigheid schitterde zij avond op avond in haar leading rol als Jane in het Scheveningse Circus Theater.

En nu zal Bente dus te zien zijn in Gospel Meets Musical. Zij zal daar enkele solo’s zingen, maar ook duetten met William Spaaij en Chosen Gospel Choir.

Indien je dit wilt meemaken, ga dan nu naar www.md-concerts.nl en bestel snel jouw kaarten! Kaarten kosten € 23,50. Gospel Meets Musical start om 20:00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies