Mamma Mia! kust onder de Mistletoe

Het is bijna kerst en daar hoort natuurlijk romantiek bij! De cast van Mamma Mia toog woensdag 23 december naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om geliefden een steuntje in de rug te bieden. Ze gaven mensen die elkaar lief hadden een ‘duwtje’ onder de Mistletoe.

Wat: Mamma Mia!
Wie: O.a Anouk van Nes, Mylene d’Anjou, Lone van Roosendaal en John Vooijs
Waar: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Wanneer: 23 december 2009 (persmoment)
Door: Robin Streppel

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies