Cast Love me tender bakt Oliebollen

Afgelopen dinsdagmiddag 29 december bakte de cast van All Shook Up – Love Me Tender oliebollen op het plein voor theater Orpheus in Apeldoorn. Alle castleden, waaronder Brigitte Heitzer, René van Kooten, Fred Butter en Tommie Chirstiaan waren aanwezig. Het was een gezellige en plakkerige middag in Apeldoorn. Musical Reports maakte een fotoreportage.

Wat: All Shook Up – Love Me Tender, Oliebollen bakken
Wie: Brigitte Heitzer, René van Kooten, Fred Butter en Tommie Chirstiaan
Wanneer: 29 december 2009
Waar: Orpheus, Apeldoorn
Door: Robin Streppel (Foto’s) en Sebas Verboom (Tekst)

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies