De nieuwjaarswens van Rosalie de Jong

Lekker oliebollen bakken met Love me Tender..en wie kwam Musicalreports daar tegen?: Rosalie de Jong! Haar grootste wens voor 2010? “Mary Poppins spelen, het is zo’n geweldige rol!”

Wat: Interview
Wie: Rosalie de Jong
Wanneer: 29 december 2009
Waar: Orpheus, Apeldoorn
Door: Robin Streppel

Rosalie de Jong werd 24 jaar geleden geboren in Zaandam. Na de basisschool haalde ze haar VWO-diploma en ging vervolgens studeren aan de Frank Sanders Academie in Amsterdam. Rosalie rondde haar opleiding af met een eigen soloprogramma. Achtereenvolgens speelde zij in de producties: Wat zien ik, Winx club, Forbidden musicals on tour en High School Musical. Momenteel schittert Rosalie in het ensemble van Love Me Tender waar zij tevens understudy is van Mathilda en de vrouwelijke hoofdrol Nathalie. Rosalie is één van de finalisten van Op zoek naar Mary Poppins.

Musical  Reports: “Je doet mee aan Op zoek naar Mary Poppins. Hoe is het om in een liveshow iedere week je zo bloot te geven?” “Het is echt geweldig om iedere week iets van jezelf te laten zien!” vertelt Rosalie, die nog enkele finalisten achter zich moet laten om in de finale te komen. Met wie ze graag in de finale staat? “Met Sophie en Noortje, wat zijn ze goed en helemaal het type. Ze hebben echt zo’n Mary-look. Maar er zitten meer goede kandidaten bij”.

Musical Reports: “Je speelt in het ensemble van Love me Tender, deze week mocht je Brigitte Heitzer vervangen in de rol van Nathalie. Hoe ging dat?” Rosalie: “Het was geweldig om die rol spelen! Het was de eerste keer en het ging best goed. Nathalie transformeert natuurlijk van een jonge vrouw naar een jongen en dat is erg uitdagend om te spelen.”

En op de vraag wat ze wil zeggen als ze een oproep zou doen aan de lezers van Musicalreports zegt Rosalie: “Stem op Rosalie op de zondagen! En mocht dit niet mijn rol zijn, dan zien jullie me vast terug in een andere productie.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies