The full monty afgelast

De musical Full Monty zal de komende dagen niet te zien zijn, omdat hoofdrolspeler Charly Luske last heeft van zijn stem.

Producent Hans Cornelissen verteld in De Telegraaf:. ‘Hij had al een tijdje last van verkoudheid en vermoeidheid. De KNO arts gaf hem het advies om drie dagen echt rust te houden, niet praten is dan ook het beste. In overleg is toen besloten om de musical even niet uit te voeren. Je kunt het beter even rust geven, voordat het straks erger is. Charly is een enorme bikkel, die doet niets liever dan spelen.’

De voorstelling die woensdag 6 en donderdag 7 januari in Hoofddorp zou worden gespeeld, wordt ingehaald in april. Volgens de producent wordt er vanuit gegaan dat Charly Luske vrijdag in Alkmaar weer op de planken staat.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies