CD Dromen zijn bedrog verkrijgbaar

De grootste hits uit de musical Dromen zijn bedrog zijn op cd uitgebracht. Op de cd staan twintig liedjes die tijdens de voorstelling te horen zijn.

 

Daaronder Earth&Fire, Roberto Jacketti & The Scooters, Golden Earring, Maarten van Roozendaal en Lori Spee. De cd is zondag 10 januari 2010 in ‘t Spant in Bussum aan diverse artiesten op de cd uitgereikt, zoals George Baker, Q65 en Maarten van Roozendaal.


Dromen…zijn Bedrog is een musical van Beeldenstorm en Harry Kies Theaterprodukties met scherpe satire over een oerechte Nederlandse familie vol krassen, breuken en scheuren, die al jaren op wonderbaarlijke wijze bijeen worden gehouden. Over wie we roddelen en waar we ons vrolijk over verbazen. Ze maken lawaai en ruzie, er zijn intriges en schandalen. De drie generaties (moeder, zoon, kleinzoon en allerlei aanhang) botsen voortdurend. Maar ze maken ook veel plezier. Ze zingen en maken muziek – Nederlandse popmuziek die van iedereen is…


De voorstelling is geschreven door Dick van den Heuvel en Sjoerd Kuyper en geregisseerd door Frank Lammers. De cast bestaat uit Vera Mann, Jelka van Houten, Heddy Lester, Remko Vrijdag en Joel de Tombe. Dromen…zijn Bedrog is tot 17 april 2010 in diverse theaters in het land te zien. De cd is na elke voorstelling verkrijgbaar in het theater en vanaf 12 februari ligt de cd in de winkels.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies