Valentijn Sing along in kasteel ’t Kerkebosch

Bilderberg kasteel ’t Kerkebosch in Zeist biedt u op 14 februari een romantische invulling van Valentijnsdag aan. Tijdens een exclusief viergangen diner zingen nationale sterren úw liefdeslied.

Maud, die bekend werd van Idols 2, Sterren dansen op het ijs en naast haar carriere in de popmuziek ook in de musicals Roodkapje en de Gelaarse Kat speelt, zingt samen met Roy van Iersel (Tarzan, Joseph) en Carolina Dijkhuizen (Aida, Lion King) de mooiste en meest ontroerende love songs. U kunt zelf een song met een speciale betekenis aanvragen en zo uw geliefde op een unieke en liefdevolle manier verrassen.

Maak van Valentijnsdag 2010 een onvergetelijke dag en neem uw partner mee naar Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch voor een ‘Sing along Valentine’.

Nog nooit was uw Valentijnsdag zo romantisch!

Kijk voor meer informatie op www.shows-events.nl of www.bilderberg.nl/arrangementen

 

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies