Repetitie Gospel meets Musical

Op zaterdagavond 6 februari 2010 zal MD-Concerts een spetterend concert, genaamd Gospel Meets Musical organiseren. Zowel William Spaaij (oa.Grease, Fame, Footloose en Hairspray) winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol, als Bente van den Brand (oa. Tarzan en Op zoek naar Mary Poppins) zullen samen met Chosen Gospel Choir een fantastisch programma neerzetten. Op 10 januari vonden er repetities plaats. Tijdens deze repetities werden de nummers: Happy Day en You’re the one that I want gezongen. De energie die de performers uitstraalden werkte aanstekelijk! Dit belooft een feestje te worden. Voor Musical Reports werd er een fotoreportage gemaakt.

Wat: Gospel meets Musical
Wie: O.a. William Spaaij en Bente van den Brand
Wanneer: 10 januari 2010 (repetitie)
Waar: Vlaardingen
Door: Esther Derksen (gastfotograaf) & Sebas Verboom (tekst)

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies