Win 2 gratis kaarten voor Gospel meets Musical!

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Zaterdag 6 februari a.s. is het zo ver; Gospel meets Musical is dan te zien in Rotterdam. William Spaaij (winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol) zal samen met Bente van den Brand (bekend als deelneemster Op Zoek naar Marry Poppins) en het Chosen Gospel Choir een swingende, muzikale avond gaan verzorgen waar Gospel en Musical elkaar zullen gaan ontmoeten. Voor de fotoreportage van de repetities; klik hier. Voor dit event mogen wij één keer 2 gratis kaarten weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op deze twee kaarten? Niet veel! Beantwoord de onderstaande vraag:

In welke V&V musical zal William Spaaij na Mary Poppins te zien zijn?

Stuur het antwoord + jouw motivatie waarom jij zou moeten winnen vóór 30 januari a.s. naar redactie [@] musicalreports.nl. Doe dit dan o.v.v. prijsvraag Gospel meets Musical met daarin je voor- en achternaam, je telefoonnummer en e-mailadres. Van de deelnemers met het juiste antwoord zal degene met de leukste motivatie de kaarten winnen! De uitslag zal op 1 februari op Musical Reports bekend worden gemaakt. Tevens zullen alle deelnemers via de e-mail op de hoogte worden gesteld.

De voorstelling begint om 20.00 uur in Theater Zuidplein te Rotterdam. Voor meer informatie kijk je op: http://www.md-concerts.nl/. Wil je er zeker bij zijn? En niet wachten tot de uitslag van de prijsvraag? Dan kun je ook via http://www.md-concerts.nl/ informatie vinden over de kaartverkoop.

Incomplete berichten zullen niet meegenomen worden. Ook bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal op 3 februari een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies