Musical Doodgelukkig komt terug

Door het winnen van de Almost Famous Award met hun musical Doodgelukkig mogen Hein Gerrits en Vannessa Timmermans nog tweemaal de voorstelling opvoeren. Ze krijgen hier mee nog één voorstelling in het Ostadetheater te Amsterdam en één voorstelling in het OUTheater te Groningen. Wanneer dit percies zal zijn is nog onbekend.

Doodgelukkig is een kleine, nieuwe musical voor iedereen die dromen heeft en iedereen die er wel eens eentje is kwijtgeraakt. Deze nieuwe musical, met script van Allard Blom/Muziek van Jeroen Sleijfer & Marc Peter van Dijk & Ad van Dijk/Choreografie van Hester Schrofer, was eerder in 2009 enkele malen in het Ostadetheater te zien.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies