Musical Helpt Haïti

Maandag 8 februari treden vanaf 19.30 uur vele musicalsterren belangeloos op tijdens de benefietavond Musical Helpt Haïti in Theater Fabriek Amsterdam. Kaarten (49 en 59 euro) zijn telefonisch te reserveren via See Tickets, tel: 0900 1353 (45cpm) of online via http://www.seetickets.nl. De opbrengst komt geheel ten goede aan Giro 555 en de Stichting Projecthulp Haïti.

Aan de benefietvoorstelling Musical Helpt Haïti werken onder anderen mee Jim Bakkum, Freek Bartels, Stanley Burleson, Cystine Carreon, René van Kooten, Joke de Kruijf, Charly Luske, Vera Mann, Kim-Lian van der Meij, Celine Purcell, Wieneke Remmers, Lone van Roosendaal en Renee van Wegberg. Deze populaire sterren brengen nummers uit diverse musicals.

Het initiatief voor dit benefietconcert is genomen door William Spaaij en Rudy Hellewegen, de oprichters van de Stichting Musical Helpt. De Theater Fabriek Amsterdam is ter beschikking gesteld door Joop van den Ende Theaterproducties. De opbrengst van Musical Helpt Haïti komt geheel ten goede aan Giro 555, het gironummer van de samenwerkende hulporganisaties. Organisaties zoals Oxfam Novib, het Nederlandse Rode Kruis en Unicef Nederland zijn hierbij aangesloten. Daarnaast wordt de Stichting Projecthulp Haïti ondersteund. Deze zet zich kosteloos in voor structuele hulp aan de bevolking op Haïti.

Theater Fabriek Amsterdam
Benefiet musicalsterren voor slachtoffers aardbeving Haïti
maandag 8 februari 2010, 19:30 uur

Meer informatie over het concert staat op de website van Stichting Musical Helpt: http://www.musicalhelpt.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies