M-Lab viert 80ste verjaardag Sondheim

In 2010 viert Stephen Sondheim zijn 80ste verjaardag. Sondheim is bekend van meesterwerken zoals Into the Woods, A Little Night Music en Sweeney Todd. Als eerbetoon aan deze tekstschrijver/componist organiseert M-lab vanaf maart 2010 het Sondheim Festival. Naast de volledige enscenering van Sunday in the Park with George staan er ook andere projecten op het programma.

Eén van die losse projecten vindt plaats op maandag 22 maart. Deze dag is de verjaardag van Stephen Sondheim en dat gaan we vieren met Happy Birthday Mr. Sondheim, een concert waarbij bekenden uit het vak onder begeleiding van een pianist hun favoriete Sondheim nummer zingen. Er zullen voorproefjes worden gegeven van nummers uit producties die later tijdens het festival te zien zullen zijn, maar ook anderen producties van Sondheim komen aan bod.

Happy Birthday Mr. Sondheim is een besloten voorstelling voor Vrienden van M-Lab en vakgenoten. Kaarten kosten €18,- per stuk (inclusief koffie en taart). Kaarten kunnen besteld worden door een mail te sturen naar productie@m-lab.nl. Maximaal 1 kaart per persoon bestellen. Mensen die nog geen Vriend zijn van M-Lab, maar wel graag naar de voorstelling willen komen moeten eerst Vriend worden. Die kan via www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies